Restaurant

Home » Restaurant

 

Experienta premium si confort sigur!

Restaurant si terasa

Impreuna cu bucatarul nostru Executiv Chef, ne-am propus sa surprindem cu specialitatile si preparatele locale si de sezon, fie ca servim un pranz delicios sau prezentam o cina spectaculoasa.

Imperio Hotel permite, de asemenea, gazduirea evenimentelor sociale, profesionale sau MICE, asigurand atat logistica si tehnologia necesara unei desfasurari optime, cat si serviciul de catering sau degustari de vinuri autohtone din Dobrogea.

 

Experienta premium si confort sigur!

Executive Chef

Cu o educație de top și peste 14 ani de experiență internațională, Chef Marian Daniel Lițoiu aduce o viziune rafinată și creativă în bucătăria noastră. Apreciind ingredientele locale și artizanatul culinar, Chef Marian Daniel Lițoiu creează feluri de mâncare care îmbină tradiția cu inovația. Atentia la detalii și pasiunea pentru perfecțiune strălucesc în fiecare mușcătură, promițând o experiență culinară de neuitat pentru oaspeții noștri de seamă. Alăturați-vă nouă și descoperiți bucuria unei gastronomii de excepție, sub îndrumarea talentului și pasiunii lui Chef Marian Daniel Lițoiu.

Galerie foto